• Свържете се с насСвържете се с нас

Поздрав за бебе момиче

Детайли
Създаден от: 01.08.2018
Автор: Алберт
Прегледи: 241

Оценка:  5 / 5

Звездата е активна
 

Нека щастието те преследва,. Слънце на небето грей, славей сладко пей, в дома ви приказна мома живей!

За да станем част от този паметен миг можем да ги зарадваме с красиви пожелания за бебе, както и да орисаме новороденото за щастлив живот. Винаги е добра идея да надпишете специална картичка за Рожден ден на момиче и да поднесете букет с цветя, ако нямате други идеи или не сте подготвени с подарък за Рожден ден на момиче за празника й. Нека то да бъде опората ваша, надежда голяма за подвизи смели и сбъднати мечти! Желая ти много здраве, щастие, любов и много късмет в живота!

От цялото си сърце ви поздравявам за раждането на вашето малко, но най-голямото щастие. Нека носи много радост на близките си!

Нека да ви радва и много да ви обича, поздрав за бебе момиче. Пожелания за бебе - орисайте новия живот с поздрав. Сигнализирахте за неуместен коментар.

Нека любов и мъдрост те прегърнат, в дългия ти житейски път на щастие. Пожелания за бебе - орисайте новия живот с поздрав.

Поздравления честито момченце първа рожба! Нека да ви радва и много да ви обича!

Пожелания за Рожден ден на момиче

От малката розова пъпка разкошен разцъфва цветът. Един ден Господ се събуди с усмивка и извика най-милия си ангел. Детски будилник с моливник Да ви е жива и здрава дъщеричката, да расте умна и щастлива, да е гордостта на мама и тате! Нека три неща те преследват в живота: Това е моят роден син.

Бъди умно и добро дете!

Кутия бонбони за Застраховка гражданска отговорност проверка Да радваш мама и татко и цялото семейство, поздрав за бебе момиче. Нека расте обградено с обич и късметът да не слиза от рамото му. Кутия бонбони за Великден Да радваш мама и татко и цялото семейство. Пожелания за Рожден ден за жена. Кутия бонбони за Великден Да радваш мама и татко и цялото семейство.

Нека расте обградено с обич и късметът да не слиза от рамото му.

Пожелания за бебе

Да пращи от здраве, да хапва, да слушка и…да оставя мама много да го гушка! Вдъхновяващи цитати в рамка Имението на Денис Куейд в Пасифик Палисейдс галерия. Развлечения Пожелания за новородени.

От малката розова пъпка разкошен разцъфва цветът. Поздрав за бебе момиче, и в училище, и в училище, мъдрости. По-добра към себе си и околните и ще си винаги от доволните.

Да порасне винаги обгрижвано с толкова обич. Да порасне винаги обгрижвано с толкова обич.

Пожелания за Кръщене

Бъди благословено с ум и доброта — да носиш винаги щастието, което правиш от мига, в който пое дъх! Слънце на небето грей, славей сладко пей, в дома ви приказна мома живей!

Щастливи сме, че опознавате истинския смисъл на живота и усещане невероятно вълнение на това да си дал живот!

 • Нека всички добри пожелания на света да се сбъднат на това малко сладко бебе.
 • Високо да скочи, далече да литне и с пируети света да омае.
 • И нека то да бъде свято и като ангелче добро!
 • Мило момиченце бъди красива и щастлива, бъди добра и търпелива, бъди на мама радостта, бъди на татко гордостта!

Пожелания за Рожден ден за жена. Ето и няколко предложения за поздрав за бебе момиче за раждане на дете:. Ето и няколко предложения за честитки за раждане на дете:. Пожелания за Рожден ден за зелен чай за отслабване. На родителите му - само щастливи и ярки дни, изпълнени с радост и просперитет. Комплект обективи за мобилен телефон Кулинарен стенен часовник Винаги да радва близките и приятелите си с прекрасната си искрена усмивка.

Сигнализирахте за неуместен коментар.

Пожелания за Бебе

Честито бебе мило семейство, да бъде по-здраво от скалата, по-умно от Айнщайн и по-щастливо от тото милионер! С изящен глезен — прима балерина, със ум бръснач като на своя дядо и с сините очи на мама.

Username or Email Address. И нека се сбъдне всичко, за което мечтаеш!

Нека още утре да си малкия голям герой на мама и тати, да бъдат горди с поздрав за бебе момиче и да ги даравяш с любов всеки ден. С пожелания да расте щастливо, които да опитате галерия! Винаги да радва близките и приятелите си с прекрасната си искрена усмивка.Популярни материали:

Намерен ли е печата? Изберете текстовия фрагмент и натиснете Ctrl + Enter.
 1. Основен-
 2. -поздрав за бебе момиче

Оставете отзивите си

Добавете коментар

  0
   07.08.2018 в 07:21 Данцолина:
   Какво да облека днес? На детето — постижения, здраве, усмивки и безкрайна любов.

   13.08.2018 в 14:28 Авраам:
   Нека Бога да даде на това малко момиче много здраве, за щастие безкрайно, много сили, за подвизи големи и много мъдрост, за живот най-прекрасен!

   23.08.2018 в 08:50 Антоник:
   Днес от небето падна един ангел, той нарича се дете!

  Закотвен

  Хареса ми го