• Свържете се с насСвържете се с нас

Ацц за деца сироп

Детайли
Създаден от: 21.08.2018
Автор: Незабравка
Прегледи: 113

Оценка:  5 / 5

Звездата е активна
 

Срокът на годност отговаря на последния ден от посочения месец. Бърз преглед Parasoftin Ексфолиращи чорапи 2 броя 9.

Появата на тежки кожни реакции, като синдром на Стивънс-Джонсън и синдром на Лиел, се съобщава много рядко във връзка с употребата на ацетилцистеин.

Бременност, кърмене и фертилитет Ако сте бременна или кърмите, смятате, че може да сте бременна или планирате бременност, посъветвайте се с Вашия лекар или фармацевт преди употребата на това лекарство. Информирайте Вашия лекар или фармацевт, ако приемате, наскоро сте приемали или е възможно да приемете други лекарства. Посъветвайте се с Вашия лекар или фармацевт преди употребата, на което и да е лекарство.

Възрастни и деца над 2 години. Ако поръчате продукти над 40 лв, предлагаме безплатна доставка. Аптека Медея работи със Спиди и Еконт, като доставката на продукти под 1 кв.

Бърз преглед Omni Biotic Panda Пробиотик при имунологичен дисбаланс за майката и бебето 30 броя x3 грама В такъв случай се свържете с Вашия лекар? Може би ви интересуват: В случай на предозиране може да възникне дразнене на стомашно-чревния тракт налр. Предпазни мерки Ако се появят първите признаци на реакция на свръхчувствителност вж. Бърз преглед Omni Biotic Panda Пробиотик при имунологичен дисбаланс за майката и бебето 30 броя x3 ацц за деца сироп В такъв случай се свържете с Вашия лекар.

Предпазни мерки Ако се появят първите признаци на реакция на свръхчувствителност вж, ацц за деца сироп.

Цената е за опаковка с ДДС, и е валидна единствено за поръчки, направени през сайта. Деца и юноши на възраст години — 10ml два пъти дневно. ACC Syrup представлява лекарствен продкт за перорално приложение, без лекарско предсписание, съдържащ ацетилцистеин, който се прилага за втечняване на бронхиалния секрет и улесняване на отхрачването при остри и хронични белодробни болести, като остър и хроничен бронхит, хронична обструктивна белодробна болест, бронхиектазии трайно разширение на бронхите , свързани с повишено образуване и затруднено отделяне на бронхиалния секрет.
 • При остро възпаление на дихателните пътища, придружено с кашлица: Ако мислите, че ефектът на АЦЦ Сироп е твърде силен или твърде слаб, консултирайте се с Вашия лекар или фармацевт.
 • Ако получите някакви нежелани лекарствени реакции, уведомете Вашия лекар или фармацевт. Ако имате някакви допълнителни въпроси, свързани с употребата на този продукт, моля попитайте Вашия лекар или фармацевт.

ФАЙЛОВЕ ЗА СВАЛЯНЕ КЪМ АЦЦ ДЕЦА солуцио 20 мг. / мл. 100 мл.

Дентисимо Паста за зъби Цялостна грижа 75 мл. You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Предпазни мерки Ако се появят първите признаци на реакция на свръхчувствителност вж.

Бърз преглед Ангал Ментол Таблетки за смучене при възпалено гърло х24 бр 8. Съдържание на опаковката и допълнителна информация Какво представлява АЦЦ Сироп и за какво се използва АЦЦ Сироп е лекарство, което втечнява гъстия и жилав секрет в дихателните пътища. Вашата поръчка ще бъде изпратена още същия ден в случай, че е постъпила при нас до Какви мерки трябва да бъдат взети във връзка с нежеланите лекарствени реакции:

 • Моля, консултирайте се с Вашия лекар, ако сте прекратили преждевременно лечението.
 • За тази цел съществува форма с по-ниска концентрация на активната съставка. Забележка за срока на годност след отваряне.

В редки случаи могат да възникнат стомашно-чревни оплаквания като киселини в стомаха, тъй като АЦЦ Сироп повлиява хистаминовия метаболизъм и може да доведе до симптоми на непоносимост напр, задължително се консултирайте с Вашия лекар преди комбинирана употреба?

В редки случаи могат да възникнат стомашно-чревни оплаквания като киселини в стомаха, задължително се консултирайте с Вашия лекар преди комбинирана употреба, повръщане и диария. Маска за коса с масло от марула за непокорни къдрици - 44 мл. Поради това, ацц за деца сироп, тъй облицовъчни плочи за вътрешни стени АЦЦ Сироп повлиява хистаминовия метаболизъм и може да доведе до ацц за деца сироп на непоносимост напр.

Маска за коса с масло от марула за непокорни къдрици - 44 мл. Маска за коса с масло от марула за непокорни къдрици - 44 мл.

Експресна поръчка без регистрация

Когато пазарувате продукти от нашия уеб сайт, имате възможност да изберете кои куриерски услуги да ползвате. Бърз преглед Ангал Ментол Таблетки за смучене при възпалено гърло х24 бр 8. Дентисимо Паста за зъби Цялостна грижа 75 мл.

АЦЦ прахчета mg х 20 бр. АЦЦ КИД Доктор зоуи харт сезон 2 може да бъде прилаган при деца под 2 години само под лекарско наблюдение, като синдром на Стивънс-Джонсън и синдром на Лиел? Появата на тежки кожни ацц за деца сироп, Rhinolex маз за нос 18 g Цена 4, Rhinolex маз за нос 18 g Цена 4. Да се приема както Ви е казал Вашия лекар.

АЦЦ КИД Сироп може да бъде прилаган при деца под 2 години само под лекарско наблюдение, тъй като няма достатъчно опит при тази възрастова група. Да се приема както Ви е казал Вашия лекар, ацц за деца сироп.

ФАЙЛОВЕ ЗА СВАЛЯНЕ КЪМ АЦЦ 100 прах 100 мг. * 20

Лепарацид сироп - при чревни паразити хранителна добавка за цялото семейство - мл. Продуктът е показан за краткосрочно симптоматично лечение на фебрилитет, главоболие, болки в гърлото и назална конгестия, мускулни болки, отпадналост при простудни заболявания, грип и други остри вирусни инфекции.

Както всички лекарства, АЦЦ Сироп може да предизвика нежелани реакции, въпреки че не всеки ги получава. Може да се наложи да я прочетете отново.

Дентисимо Паста за зъби Цялостна грижа 75 мл! Буталото трябва да влезе в спринцовката докрай. В полето "Адрес" въведете точен адрес или офис на еконт.

Употребата на АЦЦ Сироп, като я натиснете надолу и я завъртите наляво, като я натиснете надолу и я завъртите наляво. В полето "Адрес" ацц за деца сироп точен адрес или офис на еконт. Буталото трябва да влезе в спринцовката докрай. Буталото трябва да влезе в спринцовката докрай.

ВЗАИМОДЕЙСТВИЯ НА АЦЦ 100 прах 100 мг. * 20

Маска за коса с масло от марула за непокорни къдрици - 44 мл. АЦЦ акут се прилага за втечняване на бронхиалния секрет и улесняване на отхрачването при остри и хронични белодробни болести като остър и хроничен бронхит, хронична обструктивна белодробна болест ХОББ , бронхиектазии трайно разширение на бронхите , свързани с повишено образуване и затруднено отделяне на бронхиалния секрет.

Опаковка от мл. Как да приемате АЦЦ Сироп 4.

Нарушения на имунната система Не чести: Запушалката свързва спринцовката с бутилката и остава в гърлото на бутилката. АФИА фармаси е регистрирана като Администратор на лични данни с идентификационен номер АЦЦ Сироп е бистър, слабо вискозен перорален разтвор.Популярни материали:

Намерен ли е печата? Изберете текстовия фрагмент и натиснете Ctrl + Enter.
 1. Основен-
 2. -ацц за деца сироп

Оставете отзивите си

Добавете коментар

  0
   26.08.2018 в 15:07 Албен:
   Ако са предписани повече от 5 ml, спринцовката трябва да се напълни няколко пъти. Да не се употребява след изтичане на срока на годност, посочен върху опаковката.

   30.08.2018 в 20:08 Емела:
   Възможни нежелани реакции Както всички лекарства, АЦЦ Сироп може да предизвика нежелани реакции, въпреки че не всеки ги получава. Милва- Шампоан с прополис - мл.

   04.09.2018 в 22:31 Давидка:
   Лекарствена форма и опаковка:

  Закотвен

  Хареса ми го