• Свържете се с насСвържете се с нас

Професионална квалификация аз мога

Детайли
Създаден от: 02.09.2018
Автор: Кети
Прегледи: 195

Оценка:  5 / 5

Звездата е активна
 

Дали ще се удължи срокът??? Електронна търговия - Това би помогнало и на мен и на много мои познати в търсенето на работа.

Моля попитайте компетентните органи в лицето на Бюрото по труда дали вие можете да кандидатствате. Явно Агенцията има някакви технически проблеми. По тази програма вече сте се обучили по ключови компетентности 2!

Хора с висше образование също нямат право на ваучер! Обучение по английски, немски, френски, испански език и професионални курсове с ваучер за обучение в Кабината. Правят се проверки от оторизираните лица.

Каде мога да намеря списъкът на одобрените над доставчици, които предоставят обучение срещу ваучери. Одобрените лица да получат ваучери към момента са за цялата страна. Одобрените лица да получат ваучери към момента са за цялата страна. Каде мога да намеря списъкът на одобрените над доставчици, които предоставят обучение професионална квалификация аз мога ваучери.

И още един въпрос от лексикално значение на думата дата започва подаването на документите че не намерих никъде. Приемът беше през септември Следете информацията на сайта на Агенцията по заетостта, професионална квалификация аз мога.

Интересува ме отговорът на следния въпрос — защо работещите в сферата на образованието нямат право да се възползват от възможностите на тази програма. Записах се но този курс е много ускорен , аз немога ни6то да нау4а от него. Тогава ще започне ново записване на желаещите да се обучават.

Здравейте, Интересува ме дали са актуални все още тези безплатни курсове? В програмата не могат да участват служители в бюджетната сфера — учители, военни, полицаи, държавна администрация. Какви ще са новите правила ще се разбере след нейния старт. Чакам да си взема валчер, а незная кога. Аз съм безработна от януари , но не съм съкратена, а освободена по взаимно съгласие.

Дадоха ни един хвърчащ лист и ни накараха да си го четем отвън. Има ли някаква възможност да се запиша и да мога да посещавам всички часове?

За да се обучавате дистанционно е необходимо само да имате компютър, който има връзка с интернет. При нас може да се обучавате по следните програми:.

Искам да попитам дали програмата важи за мен и дали мога да кандидатствам,тъй като съм последна година 12 клас -самостоятелна форма на обучение,за да мога да работя.

Искам да попитам докторанти могат ли да участват. При нас може да се обучавате по следните програми: професионална квалификация аз мога.

Каква квалификация ще придобия с това обучение?

Вие влизате в групата на работещи в сферата на образованието и по програмата АЗ МОГА имаше ограничения за работещитев сферата на държавната администрация,съдебната власт, образованието и полицията. Здравейте интересувам се от предоставената то Вас възможност за безплатни курсови обучения.

Събитието ще се състои на 28 юли г. А по програмата може да се обучаваме и в дистанционна форма на обучение, много удобно за нас-работещите.

Можете да се пробвате да кандидатствате за професионално обучение. Ще се радваме да сте част от нашите курсисти. Обучение и в двата случая може да се проведе по всяка специалност, аз работя в държавно ведомство.

Имам ли още време за кандидатстване или професионална квалификация аз мога закъсняла. Нали сте на трудов договор. В момента програмата е спряна и повече не се кандидатства по нея дори и да имате желание.

На тази страница

Ако не — има ли такива курсове по друга програма? Благодаря предварително за отговора. Начало Курсове е-обучение Проекти Контакти. Отговор за Цвети Обърнете се към Бюрото по труда.

 • Аз съм карала при Вас курсове и съм много доволна,ако бъда одобрена ще се запиша при Вас.
 • Само ако има група ,която едната седмица идва сутрин а другата идва вечер,затова въпроса ми е дали ще се сформира при вас такава група,предполагам че много хора в града работят на смени и ще се предвиди такъв вариант.
 • За програмата пише че е до , а в момента нещо е в застой.
 • Ще обсъдим какво можем да направим за Вас.

Проблемът е,че се аз пея под дъжда филм да напусна работа, професионална квалификация аз мога. Можете да кандидатствате в Бюрото по труда за получаване на ваучер за езиково обучение. Надяваме се да сте получили отговор на вашия е-mail, а вероятно и уведомление? Rabotq v Darjaven universitet kato inspektor - u4ebna deinost.

Rabotq v Darjaven universitet kato inspektor - u4ebna deinost. Здравейте, които се предлагат за обучение по тази програма. Надяваме се да сте получили отговор на вашия професионална квалификация аз мога, Бих искала да попитам кога започват курсовете през г.

Къде бих могла да прочета специалностите, които се предлагат за обучение по тази програма. КК-2 Общуване на чужди езици - уч.

Какво представляват СПК и УПО?

Краен срок за записване? И за дисковете имат ли право да ни искат заплащане. Моят Номер или ESF е

Съботно-неделните курсове са през деня от 9. Интересува ме за колко от. Интересува ме за колко от.Популярни материали:

Намерен ли е печата? Изберете текстовия фрагмент и натиснете Ctrl + Enter.
 1. Основен-
 2. -професионална квалификация аз мога

Оставете отзивите си

Добавете коментар

  0
   07.09.2018 в 14:44 Севелин:
   Броят на вече подалите молби навярно е по-голям.

   15.09.2018 в 07:57 Виталий:
   Rabotq na palen raboten den t.

   16.09.2018 в 08:27 Брута:
   Посетих бюрото по труда 2 пъти, нелюбезно ме отпратиха и казаха, че информация ще получа с обаждане по телефона, такова не съм получила до момента.

  Закотвен

  Хареса ми го