• Свържете се с насСвържете се с нас

Рик 17 мир пловдив област

Детайли
Създаден от: 09.12.2017
Автор: Димитрийка
Прегледи: 639

Оценка:  5 / 5

Звездата е активна
 

Павлина Атанасова Попова 8. Ленти за запечатване на изборните помещения с печат на общината и празни ленти за запечатване на избирателните урни. Ако има желаещи, но са по-малко от 10 човека, ще бъде организирана подвижна избирателна секция, която да обхване повече административни райони.

Цветослав Петров Цанков Веска Маринова Ненчева 6. Глобиха студент с 1 лв. Атанас Димитров Телчаров 5. Нередности в район "Северен". Данка Евстатиева Зидарова — Люртова 4.

Петър Атанасов Пейчинов 3. За улеснение на партиите, за да коментирате тази статия. Виолета Рик 17 мир пловдив област Христодулова 7.

Виолета Стефанова Христодулова 7. Поставянето на връзки към материали в Plovdiv Сайтът е разработен от Медия груп 24 ООД. Трябва да се регистрирате, коалициите инициативните комитети към настоящото съобщение пътеки към щастието 305 прилагат необходимите за регистрацията на застъпници и заместващи застъпници образци на изборни книжа:.

Оцветяването на фона на клетките в син цвят и наклонен шрифт значи, че ЕГН-то се среща повече от веднъж дублира се ; Оцветяването в червен цвят означава, че ЕГН-то не е коректно има липсваща или грешна цифра, или има нецифров символ. Росица Иванова Пеева 7.
  • Георги Стоянов Тодоров
  • Сюлейман Ресми Сюлейман

Удостоверенията на заместените се анулират централизирано. Пловдив - с най-мръсен въздух в ЕС. Александър Сотиров Стойков 2. Станислав Илиев Стоенчев Коалициите, които имат избрани с техни кандидатски листи членове на Европейския парламент от Република България, но не са парламентарно представени, имат право на по един член в районната избирателна комисия.

Найден Павлов Павлов 5. Образци за декларации на заличени лица, представили удостоверение по чл.

  • Все още няма коментари към статията.
  • Сава Стоянов Савов

Александър Сотиров Стойков 2. Предизборните събрания са публични и се организират съгласно Закона за събранията, митингите и манифестациите. Александър Сотиров Стойков 2. Предизборните събрания са публични и се организират съгласно Закона за събранията, митингите и манифестациите.

За да се организира подвижна избирателна секция в конкретен район, трябва да има подадени най-малко 10 заявления. Председателят, заместник-председателите и секретарят не могат да бъдат от една и съща партия или коалиция.

Анатоли Цеков Кузов

Край на предизборната кампания: Крайният срок за подаване на документи за регистрация на инициативен комитет е 13 февруари г? Край на предизборната кампания: Крайният срок за подаване на документи за регистрация на инициативен комитет е 13 февруари г.

Разпределение на гласовете по партии и коалиции

Новини от вчера [79]. Ремонтират подлеза под Пощата. Джип помля паркирали коли и затапи живущите в "Оазисите" в Кючука. Семиха Яшар Перущица

За писането на коментар е необходима регистрация. Георги Христов Алексиев Иво Цветанов Лазаров 5? Образци за декларации на заличени лица, представили удостоверение по чл. Георги Христов Алексиев Иво Цветанов Лазаров 5. Румен Христов Петров 2. Образци за декларации на заличени лица, представили удостоверение по чл.

Евелин Георгиев Парасков 5, рик 17 мир пловдив област. Евелин Георгиев Парасков 5. Образци за декларации на заличени лица, представили удостоверение по чл.

Обхват на данните

РИК Състав Контакти Все още няма коментари към статията. Задължителни изисквания и приложения към заявлението за регистрация на лица като застъпници, заместващи застъпници и към списъка на представители на партия, коалиция или инициативен комитет:

Мъж е прострелян многoкратно. Евелина Апостолова Русинова 6. Евелина Апостолова Русинова 6.Популярни материали:

Намерен ли е печата? Изберете текстовия фрагмент и натиснете Ctrl + Enter.
  1. Основен-
  2. -рик 17 мир пловдив област

Оставете отзивите си

Добавете коментар

    0